Consells per a l’hivern

la_neu332x332.jpg_563309836

Tot i que els dies s’escurcen i les temperatures cauen, l’hivern no té perquè ser sinònim de quedar-se a casa i atrinxerar-se sota una manta al sofà. La neu, per exemple, ofereix moltes possibilitats per gaudir a l’aire lliure amb la família o els amics, com ara practicar esports o fer un ninot de neu. La celebració de les festes de Nadal, a més, augmenta el temps de lleure i, per tant, l’opció de passar uns dies fora de casa i agafar forces per fer front a nous reptes de cara a l’any que comença.

D’altra banda, la grip i el refredat són habituals en aquesta època de l’any i convé prevenir-los i aturar-ne el contagi. Al risc de contraure aquestes infeccions, s’hi afegeix el de la COVID-19 i convé, per tant, aplicar rigorosament les mesures de prevenció establertes per evitar l’expansió del virus. A més, si durant els mesos de fred les urgències dels hospitals ja s’acostumen a col·lapsar, aquest any la pandèmia pot afavorir encara més la saturació dels serveis. Per això és molt important que només hi aneu si és estrictament necessari i en cas de dubte truqueu al 061 Salut Respon.

COVID-19    Grip i refredats    Festes saludables    La neu

        COVID-19               Grip i refredats        Festes saludables                  La neu


Viatges    Propòsits d'any nou    El fred    Al CAP o a l'hospital?

         Viatges                 Propòsits d’any nou             El fred                 Al CAP o a l’hospital?Font: Canal Salut

Aquesta entrada s'ha publicat en Consell d'hivern, Covid-19, Eap Montserrat, La grip i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.