Campanya d’Hivern #CAP FRED 2020-2021 a l’EAP Montserrat

WhatsApp Image 2020-10-16 at 14.20.54

Donada la situació excepcional viscuda aquest any amb la Covid-19, s’han habilitat espais a prop dels centres d’atenció primària per facilitar la vacunació. La mesura permetrà millorar-ne els circuits i evitar aglomeracions.

En aquesta línia, des de l’EAP Montserrat volem promoure la vacunació contra la grip a la població, molt especialment entre els col·lectius de risc i els professionals sanitaris.

Quan vacunar-se?

El període òptim de vacunació és des del 15 d’octubre fins el 15 de desembre. Tot i això, les dosis estaran disponibles durant tota la temporada de grip.

Què cal fer per vacunar-se?

Heu de contactar amb el vostre centre d’atenció primària per demanar cita prèvia. Allà us donen dia i hora per vacunar-vos i us informen del lloc on heu d’anar per fer-ho. Aquest any els professionals dels equips d’atenció primària vacunaran en equipaments municipals. La campanya s’inicia a partir del 15 d’octubre.

Monistrol de Montserrat: (Casal d’Avis)


La campanya d’hivern 2020-2021 té quatre objectius

  • Conscienciar la ciutadania que la pandèmia de COVID-19 no s’ha acabat, que cal estar alerta davant l’aparició de possibles símptomes, i informar-la del que ha de fer en cas de tenir-ne. També és clau seguir incidint sobre la importància de la detecció precoç de casos i la identificació i seguiment de contactes estrets.
  • Promoure la vacunació contra la grip entre els col·lectius de risc i, especialment, entre els professionals sanitaris.
  • Oferir consell de salut per prevenir les malalties hivernals, especialment el refredat, la grip i la bronquiolitis.
  • Fomentar el bon ús dels recursos sanitaris, tot potenciant els canals d’atenció no presencial per evitar la pressió sobre el sistema.

Més informació

Aquesta entrada ha esta publicada en Campanya Antigripal, Covid-19, Eap Montserrat, La grip. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.