Premis a la 9a Jornada del Món Rural

D75KcS2XoAIDqfOBerga va ser l’escenari, divendres, de la novena edició de la Jornada d’Atenció Primària al Món Rural que organitza el Col·legi de Metges de Barcelona amb el suport de l’Institut Català de la Salut i de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC) La temàtica tractada enguany ha estat la de les urgències en el món rural. Al llarg de la jornada, diversos professionals mèdics van parlar sobre les urgències des de l’òptica dels professionals, a partir de l’experiència dels especialistes d’urgències que treballen en entorns rurals; i una segona sobre la demanda immediata i com es pot gestionar aquesta en comarques com la del Berguedà.

Van tancar oficialment la trobada la doctora Concepció Medina, de junta comarcal, i Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona; i Fina Araque, vicepresidenta de l’AIFICC.

L’equip d’Isabel Roig, de l’EAP Sagrada Família | Manresa, amb el treball “Canvi en l’abordatge de les urgències: una oportunitat de millora i eficiència” va ser un dels guanyadors. També, va ser distingit el treball de l’equip multicèntric que realitzen conjuntament l’ICS a la Catalunya Central i el SEM sobre l’avaluació del checklist com a eina per millorar la seguretat del codi IAM d’Elionor Palau de l’EAP Montserrat, del qual Joan Cartanyà és l’investigador principal.


Font: GTCC
Aquesta entrada s'ha publicat en Eap Montserrat, Institut Català de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.