Petits canvis per menjar millor

cartellv2Amb la guia alimentària “Petits canvis per menjar millor” disposeu d’una nova eina per identificar aspectes claus que, amb petites modificacions, poden millorar de forma important la qualitat i la sostenibilitat de la vostra alimentació.

Cada proposta de canvi està presentada en una fitxa on trobareu la següent estructura:

  • Per què?
  • Recomanacions de consum
  • Receptes
  • Tingueu cura de l’entorn
  • Sabieu que…?
  • Més informació

Per a la creació d’aquest material s’ha partit de:

  • La revisió de l’evidència científica existent
  • Les dades aportades per diferents estudis: ESCA i ENALIA
  • L’experiència adquirida en les darreres dècades en el marc de l’estratègia PAAS
  • Les aportacions i consideracions de nombrosos professionals consultats (6 Departaments, 7 universitats, 6 societats científiques i col·legis professionals, i 10 entitats, fundacions, associacions de consumidors, ONG, etc.)
  • La consulta de guies internacionals, com Find your way (Suècia, 2015), amb l’adaptació corresponent al nostre entorn social, prioritats, producció i disponibilitat.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Alimentació Saludable, Eap Montserrat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.