Vull accedir a La Meva Salut

Cat@Salut La Meva Salut-238x80La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible, que us permet accedir a la vostra informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics, d’una forma segura i confidencial. Sense necessitat d’haver de guardar informes i documents a casa, podeu tenir accés a les vostres dades sanitàries des de qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu.

Aquest espai està en fase d’evolució. Els centres que formen part del Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT) hi van incorporant serveis i informació de forma progressiva. Per això, pot passar que no hi trobeu totes les dades del vostre historial clínic perquè es van incorporant a mesura que són facilitades pels centres.

Més informació


Quina informació conté

Aquest web inclou la informació que s’ha generat durant l’atenció sanitària de cada persona prestada en algun dels centres assistencials públics: centres d’atenció primària, hospitals, laboratoris, centres de diagnòstic per la imatge. Aquestes són les dades contingudes a la història clínica compartida a Catalunya.


Dades personals Les vostres dades i les del vostre equip d’atenció primària (EAP). L’equip d’atenció primària és el conjunt de professionals sanitaris i no sanitaris que presta serveis a la població d’una àrea geogràfica delimitada. Està format per metges de família, especialistes en pediatria i odontologia, professionals d’infermeria, treballadors socials i, com a suport, professionals del servei d’atenció al ciutadà.

03_dades_personals-1


Informació clínica Els informes clínics (d’alta d’ingrés hospitalari, d’urgències, de metges especialistes, etc.), en forma de fitxers descarregables; els diagnòstics, i les dosis de les vacunes rebudes.

04_informacio_clinica_informes

04_informacio_clinica_diagnostic

04_informacio_clinica_vacunes


Medicació El tractament que el metge o metgessa us ha prescrit i la disponibilitat de les properes dispensacions. Es pot descarregar i imprimir el Pla de medicació. La informació dels medicaments que us han prescrit es pot consultar en català, espanyol, xinès, àrab, anglès, francès o portuguès.

05_medicacio


Voluntats i donacions Des d’aquest pestanya, us podeu fer donants d’òrgans i teixits i descarregar-vos el carnet de donant identificatiu. Es tracta d’un carnet que serveix per expressar la voluntat de donar òrgans o teixits en el moment de la mort, que no compromet la persona, i que es pot eliminar en qualsevol moment si, per la raó que sigui, hi ha un canvi d’opinió. Aquest espai també conté el document de voluntats anticipades, si el teniu registrat.

06_voluntats_sense_document

06-voluntats-i-donacions-2


Tràmits i serveis Accés a les adreces d’internet des d’on podeu fer tràmits.

07_tramit_programacio_vacunes_ics

07_tramit_programacio_visita_ics


Els meus controls Serveis electrònics per controlar-vos la salut. Aquests serveis poden variar segons el proveïdor sanitari (hospitals, centres d’atenció primària, etc.) que us correspon segons on viviu o on us hagin atès.

Aquesta pantalla us permet accedir a diferents plataformes externes relacionades amb la salut on podreu disposar de dades complementàries a les que es visualitzen a La Meva Salut. Per tenir accés a aquestes funcionalitats, cal una autorització prèvia del vostre equip assistencial.

08_controls


Agenda Una agenda personal que incorpora les visites i proves pendents programades en l’atenció primària de salut i les cites pendents per a visites externes i proves diagnòstiques dels centres hospitalaris catalans. Des de la pestanya Temps d’espera es pot consultar quan està previst que es practiquin les intervencions quirúrgiques: pròtesi de genoll, pròtesi de maluc, cataractes, cirurgia valvular, cirurgia cardíaca o qualsevol dels 22 procediments oncològics amb temps d’espera garantit.

09_agenda_visites

09_agenda_llistes_sense_intervencio


eConsulta Espai virtual per poder fer consultes als professionals sanitaris amb la possibilitat d’afegir-hi fitxers annexos, documents o imatges. El professional us respondrà en un termini màxim de 48 hores en dies laborables i rebreu una notificació quan ho faci. Actualment, aquest servei està en fase de desplegament i a la majoria dels centres d’atenció primària ja hi ha professionals que l’ofereixen.

econsulta


Comunitats Primer espai virtual de salut comunitària, amb un projecte pilot conjunt amb l’ICO (Institut Català d’Oncologia) on pacients de càncer de mama fan les sessions de psicooncologia de forma virtual.


Tota aquesta informació personal està disponible a La Meva Salut de forma segura i confidencial i permet a la ciutadania participar i coresponsabilitzar-se en la prevenció i cura de la pròpia salut.

Requisits per accedir-hi

  • Cal ser major d’edat
  • Tenir targeta sanitària individual (TSI)
  • Tenir un telèfon mòbil per rebre SMS
  • Disposar d’una adreça de correu electrònic
  • Disposar d’un certificat digital o bé sol·licitar presencialment al CAP una contrasenya, per tal de garantir la identificació personal unívoca de la seva identitat

Logo

Font: gencat.cat

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en 061 CatSalut Respon, Eap Montserrat, gencat.cat, La Meva Salut i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.