Premiats pel concurs de dibuixos i lemes de l’Escola Jaume Balmes de Castellbell i el Vilar

logo3Aquest any, durant la setmana sense fum i amb col·laboració de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i l’EAP Montserrat, s’ha fet un concurs de dibuixos i lemes entre els nenes i nens de l’Escola Jaume Balmes de Castellbell i el Vilar, amb lema “VIU A SAC SENSE TABAC” de cara a conscienciar als nens i nenes sobre la problemàtica del tabaquisme dins la nostra societat. Volem, en definitiva, proporcionar una proposta educativa al voltant del problema del tabac d’una manera propera i que ens permeti treballar la prevenció i enfortir els factors de protecció que puguin afavorir o facilitar el consum de tabac.

El jurat compost per membres del CAP Castellbell i el Vilar i docents de l’Escola Jaume Balmes a decidit que, els premiats amb un abonament de temporada individual per a la piscina municipal de Castellbell i el Vilar siguin:

 

Sense títol

1er premi Escola Jaume Balmes: Queralt

 

Sense títol1

2on premi Escola Jaume Balmes: Ariadna

 

Sense títol2.png

3er premi Escola Jaume Balmes: Marc

Gràcies per la vostra participació.

 

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Ajuntament de Castellbell i el Vilar, CAP Castellbell i el Vilar, Eap Montserrat, Escola Jaume Balmes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.