L’APP del 061 traurà, aviat, una nova versió

app061330x248_jpg_2105825013L’APP 061CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.

L’App permet geoposicionar, identificar i enviar les dades de salut del pacient al 061 en el mateix moment de la trucada, el que millora i personalitza l’assistència sanitària.

A més d’actualitzar la imatge, la principal novetat és la inclusió en el mapa de centres dels Desfibril·ladors (DEA) que el 061 té connectats i d’una col·lecció de vídeos de primers auxilis.

Accedeix a App Store o Google Play per descarregar-te l’aplicació:


Geoposiciona

app_senyal_jpg_1368701643Amb l’objectiu d’apropar i facilitar l’accessibilitat del ciutadà al sistema públic de Salut i a l’atenció sanitària, permet a l’usuari, previ enregistrament de les seves dades (nom, cognoms, DNI, número de targeta sanitària, edat, sexe i adreça), l’enviament d’aquestes juntament amb les de geoposicionament, per tal d’oferir-li un servei de màxima eficiència i qualitat al posar-se en contacte amb el 061CatSalut Respon.

061 CatSalut Respon unifica l’entrada al sistema públic de salut, doncs es tracta d’un servei que té diferents nivells de resolució. Així, l’equip de més de 200 professionals entre metges, infermers i tècnics, i sempre després de la valoració del pacient, té la capacitat de realitzar tràmits administratius, donar consells de salut, adreçar al ciutadà al centre de salut més adient, enviar un metge a domicili o, en cas que sigui necessari, activar una ambulància o un helicòpter medicalitzat del SEM.


Envia dades de salut

envia_dades_330x248_jpg_2105825013A través de l’app, i sempre que s’hagin omplert les dades de salut, el 061CatSalut Respon pot consultar i actualitzar la història clínica del pacient, el que aporta la informació al moment i actualitzada als metges i infermers del servei, per tal de donar la millor resposta al ciutadà. A més a més, permet el reconeixement dels pacients crònics i complexos i altres d’especial seguiment.

 

 


Permet localitzar centres sanitaris i farmàcies

app_equipaments_jpg_1368701643L’app informa de quan cal trucar al 061 CatSalut Respon i ubica els centres i equipaments de Salut de tot Catalunya, en referència a la vostra localització. En aquesta versió, CAPs, CUAPs i hospitals i farmàcies.

 

 

 

 


Dóna informació sanitària

informacio_sanitaria_330x248_jpg_2105825013També dóna informació sanitària, doncs permet accedir a vídeos i consells de salut així com rebre avisos i notificacions relacionades amb la salut.

En l’app 061 CatSalut Respon també hi trobareu informació de drets i deures del titular de la Targeta Sanitària Individual (TSI).

L’eina preveu la seva millora i permet fer comentaris dels usuaris.

 


Especificitats de l’app 061 CatSalut Respon

  • El grau de privacitat està sempre sota el control de l’usuari, de tal manera que aquest pot activar o desactivar l’enviament de les dades personals i/o la seva geoposició.
  • Tot i tenint desactivades les dues opcions, segueix essent possible realitzar la trucada des de l’APP.
  • Aquesta APP és compatible amb els programes que permeten la lectura de pantalla a les persones amb deficiència visual.

Aquest projecte ha estat validat per la Direcció General d’Atenció Ciutadana (DGAC) i TICSalut i està inclòs a la plataforma APP de la Generalitat de Catalunya.
S’està treballant en la segona versió de l’app 061 CatSalut Respon.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en 061 CatSalut Respon, app, Eap Montserrat, ICS Catalunya Central i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.