Premiats pel concurs de dibuixos i lemes de l’Escola Font de l’Orpina i l’Escola Pública Pau Casals de Vacarisses

Aquest any, durant la setmana sense fum i amb col·lavoració de l’Ajuntament de Vacarisses i l’EAP Montserrat, s’ha fet un concurs de dibuixos i lemes entre els nenes i nens de l’Escola Font de l’Orpina i l’Escola Pública Pau Casals de Vacarisses, amb lema “VIU A SAC SENSE TABAC” de cara a conscienciar als nens i nenes sobre la problemàtica del tabaquisme dins la nostra societat. Volem, en definitiva, proporcionar una proposta educativa al voltant del problema del tabac d’una manera propera i que ens permeti treballar la prevenció i enfortir els factors de protecció que puguin afavorir o facilitar el consum de tabac.

El jurat compost per membres del CAP Vacarisses i de les Regidories de Salut i Joventut de l’Ajuntament de Vacarisses a decidit que, els premiats amb un abonament de temporada individual per a la piscina municipal de vacarisses siguin:

Sense títol

1er premi Escola Font de l’Orpina: Valeria 5è B

Diapositiva2

1er premi Escola Pública Pau Casals: Guillem 5è A

els premiats amb un diploma pel segon classificat són:

Diapositiva1

2on premi Escola Pública Pau Casals: Isaac 6è B

Diapositiva2

2on premi Escola Font de l’Orpina: Javi 6è B

els premiats amb un diploma pel tercer classificats són:

Diapositiva3

3er premi Escola Font de l’Orpina: Sara 5è B

Imatge1

3er premi Escola Pública Pau Casals: Biel 6è A


EAP Montserrat Resultat d'imatges de ajuntament de vacarisses

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Ajuntament de Vacarisses, CAP Vacarisses, Eap Montserrat, Setmana sense fum, Tabac i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.