Al CAP o a l’hospital?

C5bIF4_WYAEUPiMLa majoria d’urgències que es tracten als hospitals es podrien tractar a l’atenció primària, ja sigui a un CAP o a un CUAP.

Als serveis d’urgències dels hospitals només hi heu d’anar en cas que sigui estrictament necessari. D’aquesta manera evitareu que es col·lapsin i hi facilitareu l’accés a les persones que realment necessiten ser-hi ateses.

Per això és molt recomanable, en el cas que no us trobeu bé, que truqueu al 061 CatSalut Respon, un servei disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Els metges i les infermeres d’aquest servei us assessoraran sobre què cal fer en cada situació i us indicaran, si s’escau, el centre més adequat on podeu acudir. D’aquesta manera podreu estalviar-vos desplaçaments i esperes.


061 CatSalut Respon

El 061 CatSalut Respon el forma un equip de més de 200 professionals entre metges, infermers i tècnics, que realitza atenció sanitària no presencial i ofereix consell i informació de salut.

Al 061 CatSalut Respon hi pots realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, t’adreçarà al centre de salut més adient o bé activarà un metge a domicili, una ambulància o un helicòpter medicalitzat del SEM per atendre’t.

Al teu costat les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Hi pots accedir trucant al telèfon 061, enviant un correu electrònic a 061catsalutrespon@gencat.cat, pel xat que trobaràs en aquesta mateixa pàgina, mitjançant l’app 061 CatSalut Respon o omplint aquest formulari.

El servei 061 CatSalut Respon:

  • Informa, ofereix atenció sanitària no presencial,  resol problemes de salut i realitza tràmits administratius.
  • Fa promoció de la salut, prevenció i cura de la malaltia.
  • Dóna resposta a la teva consulta de salut.
  • Activa a Emergències Mèdiques si és necessari.

Més informació

Aquesta entrada s'ha publicat en 061 CatSalut Respon, Eap Montserrat, PAC Montserrat, Urgències i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.