Menys fumar, més caminar.

IMG_20170524_092133

Dins les activitats de la Setmana Sense Fum 2017 de l’ABS Montserrat, el dimecres 24 de maig hem fet una sortida intergeneracional. Els nois i noies de l’Institut de Castellbell han guiat als grups de caminants de Monistrol de Montserrat i Castellbell i el Vilar, als professors i a membres de l’equip de l’ABS Montserrat per una ruta circular dins els itineraris del Bages Sud. Hi han participat al voltant de cent persones, que han distribuït en dos grups i han fet el mateix recorregut en sentits inversos i ens hem trobat a mig camí.

Ens han portat a visitar El Vilar, el camí de l’antic cremallera que anava fins a Montserrat, l’esglèsia modernista de La Bauma, la fàbrica de l’altre costat de riu, el bosc de ribera, la resclosa del reiu Llobregat, el pont del Burès amb el Castell.

Els joves ens han explicat, en diferents punts del recorregut, el que hem anat trobant en el camí i ens han fet cinc cèntims de la història de cada lloc. Les persones que han participat de l’activitat han complertat les explicacions. Tot plegat ha estat molt enriquidor. Hem pogut passar per llocs que habitualment no están oberts al públic, com el pont que va del barri de La Bauma a la fàbrica modernmista de l’altre costat de riu.

Hem acabat al Parc que hi ha davant l’Institut i els Ajuntaments de Monistrol de Montserrat i Castellbell i el Vilar ens han convidat a un esmorzar saludable.

L’activitat ha estat organitzada pel SI Bages Sud, els Ajuntament de Castellbel i el Vilar, Ajunatment de Monistrol de Montserrat i per l’Equip Atenció Primària Montserrat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Ajuntament de Monistrol de Montserrat, Caminades Saludables, Eap Montserrat i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.