XVIII Setmana Sense Fum “Menys fumar i més caminar”

setmana-sense-fum2017-editEns adrecem a vosaltres per animar-vos a participar, un any més, a la XVIII Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig d’enguany.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya(AIFICC, CAMFiC i ASPCAT). Amb l’objectiu d’involucrar diversos àmbits en una iniciativa comuna i unificar un mateix missatge, aquest any ens hem implicat en l’organització tots els que ja estàvem d’una manera o una altra manera relacionats amb aquesta campanya: la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables; els Col•legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs, d’odontòlegs i de psicòlegs; les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d’infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral; la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions; l’Agència de Salut Pública de Catalunya i els serveis territorials; l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Futbol Club Barcelona.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i el lema per aquest any 2017 és: Menys fumar i més caminar.

Us encoratgem que, feu difusió en el vostre àmbit de l’Enquesta que trobareu en aquest mateix web. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme.


Activitats programades a l’EAP Montserrat

24 de maig

  • SORTIDA INTERGENERACIONAL a Castellbell i el Vilar, amb el lema “MENYS FUMAR I MÉS CAMINAR“. Organitzada per l’Institut de Castellbell junt amb l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat i l’ABS Montserrat.

25 de maig:

  • Taula informativa a Monistrol de Montserrat, davant el CAP
  • Taula informativa a Vacarisses, davant el Casal d’avis
  • Taules informatives a l’Institut de Castellbell i el Vilar i activitats.

31 de maig:

  • Taula informativa a Castellbelli el Vilar, al mercat.
  • Concurs de lemes i dibuixos entre els nens i nenes de 4t i 5è de primària i els alumnes dels Instituts de Castellbell i Vacarisses

Durant tota la setmana es passarà una enquesta sobre el tabac que també es pot fer online. Omplirem uns pulmons de cartró per veure com estan de fum en els centres i en l’Institut de Castellbell.


Vídeos 


Més informació

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Eap Montserrat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.