Setmana Sense Fum del 24 al 31 de maig

banner

Imatge: papsf.cat

Aquest any més comunitària que mai! des dels diferents àmbits organitzadors, atenció primària, hospitalària, Laboral, farmàcia, universitat, municipal, supramunicipal, esportiu, escolar, us animem a particpar-hi!


Setmana Sense Fum a l’ABS Montserrat

Durant la Setmana Sense Fum, a l’ABS Montserrat amb el suport dels ajuntaments de Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar i Vacarisses, sortirem al carrer.

El dimarts 24 a la porta del CAP Vacarisses, el dimecres 25 a la zona del mercat de Castellbell i el Vilar, el dijous 26 a la porta del CAP Monistrol de Montserrat i el divendres 27 al SI Bages Sud, on donarem a conèixer el guanyador del concurs de dibuix i lema.

A l’estand hi haurà material per conscienciar a deixar de fumar, es posaran els pòsters de la campanya, alguns adhesius, es passaran les vídeos (només a Castellbell i el Vilar).

Tots els professionals estaran en l’estand i es repartiran el temps. Ens aproparem als vianants a qui demanarem permís per fer l’enquesta EL QUE QUEDA PER FER.

Si la persona enquestada és fumador/a, se’ls oferirà la possibilitat de demanar hora pel seu equip de salut per poder ajudar-te a deixar de fumar.

És important incidir en la importància de protegir els infants del fum.

Es farà un reportatge fotogràfic de les activitats que es duran a terme, per poder-ne fer difusió.

Els lemes per aquest any 2016 són:

  • L’entorn és de tots, gaudim-lo sense fum!
  • Passo de fumar, i tu?
  • Decideix-te a deixar de fumar, avui és el dia

Programa d’Atenció Primària Sense Fum (PAPSF)

En el www.setmanasensefum.cat trobareu tota la informació, les propostes de participació, els materials que podeu descarregar/imprimir.

Us animem a participar i a donar la màxima difusió en el vostre àmbit al llarg de tot el mes de maig, especialment, durant la Setmana de referència (del 24 al 31 de maig 2016). 

Compartim comentaris i activitats de la Setmana Sense Fum en les xarxes socials amb el hashtag #ssfcat16. Hem obert un Facebook de la Setmana Sense Fum entreu, compartiu i contagieu!


Informació addicional:

Aquesta entrada s'ha publicat en Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Ajuntament de Monistrol de Montserrat, Ajuntament de Vacarisses, Eap Montserrat, Setmana sense fum, Tabac i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.