Pes saludable > Codi europeu contra el càncer

punt3.png_796588395Hi ha una forta evidència que les persones poden reduir el seu risc de càncer mitjançant l’adopció d’hàbits alimentaris i d’activitat saludables.

En les poblacions europees, les persones que segueixen un estil de vida saludable i s’adhereix a les recomanacions per a la prevenció del càncer tenen un risc estimat de 18% menor de càncer en comparació amb persones la forma de vida i el pes  no s’ajusten a les recomanacions. 

Aquesta reducció del risc es va estimar per a un estil de vida saludable que inclogui: tenir una massa corporal normal (índex de massa corporal [ IMC ] entre 18,5 i 24,9 kg/m2) i evitar els aliments que promouen l’augment de pes, com ara les begudes ensucrades i menjar ràpid; moderadament actiu durant almenys 30 minuts per dia; lactància (per a les dones); menjar principalment aliments d’origen vegetal; limitar el consum de carns vermelles; evitar les carns processades; i limitar el consum de begudes alcohòliques.


Imatge i font: Canal Càncer

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació Saludable, Canal Salut, Càncer, Dia Mundial Contra el Càncer 2016, Eap Montserrat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.