LA CATALUNYA CENTRAL DESENVOLUPA UN GESTOR DOCUMENTAL: EL MAPA DE PROCESSOS

La voluntat de l’ICS a la Catalunya Central sempre ha estat la satisfacció de la ciutadania. En aquest sentit, les tasques realitzades per transformar les seves necessitats i expectatives en satisfacció són moltes. Per aquest motiu, va sorgir la voluntat d’organitzar, una a una, totes aquestes tasques en processos, entenent com a procés el conjunt d’activitats relacionades que transformen els procediments que l’integren en resultats.

GESTOR DOCUMENTAL

Un cop identificats aquests processos, es va creure necessari representar-los de forma gràfica a través d’un gestor documental, l’anomenat Mapa de processos de la Gerència Territorial.

Un programari propi integrat a la intranet permet gestionar la documentació en dos nivells: el de gerència i el d’unitats productives (UP), que inclou els serveis d’atenció primària (SAP); i en dos entorns: el de gestor i el d’usuari. El Mapa de processos és una eina viva i dinàmica i, per tant, sotmesa a canvis. A hores d’ara ja hi ha previstes moltes accions de millora que progressivament s’hi aniran incorporant.

Una de les funcions de què disposa aquest gestor documental és la possibilitat que el nivell de gestió UP/SAP hereti tota la documentació que es penja al primer nivell, el de gerència, que conté procediments d’abast transversal. El mes de juliol es va fer el lliurament del Mapa de processos als responsables, referents de qualitat i seguretat, amb una dotació de 180 procediments transversals. Al seu torn, les UP hi han anat penjant els seus propis procediments, alguna de les quals, una trentena.

Així mateix, l’eina disposa d’altres funcions al servei d’aquests gestors, com són la modificació o adaptació de la documentació de la GTCC, el resum gràfic de l’estat dels documents, el sistema d’avís de caducitats, l’obertura a totes les UP, etc. L’entorn d’usuari destaca pel seu potent cercador tot i la senzillesa de funcionament.


Imatge i font: Revista corporativa Cívics
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Eap Montserrat, G.T.C.C., ICS Catalunya Central, Revista Cívics. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s