EL COL·LEGI OFICIAL DE METGES DE BARCELONA LLANÇA LA CAMPANYA “VACUNAR ÉS PROTEGIR” PER PROMOURE LA VACUNACIÓ RESPONSABLE ENTRE ELS CIUTADANS

L’objectiu de la campanya és conscienciar la població de la importància de vacunar-se per protegir-se tant individualment com el seu entorn. A més, es vol remarcar que les vacunes salven vides i que és molt important seguir les recomanacions dels professionals de la salut. 

En el vídeo han participat metges i metgesses de diferents especialitats, a més de personalitats de la societat catalana com Antoni Bassas, Jordi Basté, Ona Carbonell, Oscar Dalmau, Martina Klein, Quim Monzó, Queco Novell, Julia Otero, Xavier Pascual, Pilar Rahola, Jordi Rebellón, Xavier Sardà i Mònica Terribas.


“Vacunar és protegir”

ics-160

És la primera campanya que llança el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) amb el suport del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) per promoure entre la població la vacunació responsable. L’objectiu és conscienciar els ciutadans de la importància de vacunar-se, tant per protegir-se individualment de malalties infeccioses com per protegir el seu entorn més immediat. Amb la campanya, el COMB també vol deixar molt clar que les vacunes salven vides i vol remarcar als ciutadans que, en cas de dubte, han de recórrer als professionals de la salut i seguir les seves recomanacions.

La campanya consta d’un vídeo en el qual han participat metges i metgesses especialistes amb una sòlida trajectòria professional i reconeguts per la seva implicació en la millora de la sanitat catalana, com són els doctors Amàlia Arce, Magda Campins, Pere Joan Cardona, Victòria Fumadó, Natàlia Riera, Eulalia Ruiz, Stephan Schneider, Lluís Til i Antoni Trilla.

A més, també hi han participat personalitats de l’àmbit de la comunicació, l’esport, el cinema, les lletres i la moda, com Antoni Bassas, Jordi Basté, Ona Carbonell, Oscar Dalmau, Martina Klein, Quim Monzó, Queco Novell, Julia Otero, Xavier Pascual, Pilar Rahola, Jordi Rebellón, Xavier Sardà i Mònica Terribas.

La campanya també està present a les xarxes socials amb el hashtag #vacunarésprotegir. Es poden seguir totes les accions al portal vacunaresprotegir.comb.cat, creat específicament per a la campanya.


Per a més informació:

Aquesta entrada s'ha publicat en Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Vacunes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.