Èxit del taller per a la comunitat magrebí. Comunicar és una necessitat. Escoltar una virtut.

IMG-20150604-WA0035La Comissió d’activitats comunitàries de l’EAP Montserrat, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat, i el Consell Comarcal del Bages, hem realitzat un primer taller a Monistrol,  sobre el funcionament i la cartera de serveis del nostre equip, adreçat a la població magrebina del poble. Aquesta es la comunitat de origen de fora de l’estat mes gran a la nostra ABS. Sovint tenim problemes de comunicació amb ells i creiem important establir vies de comunicació que ho puguin facilitar.

El taller, d’un hora de durada, ha estat un èxit de participació  i el proper dijous dia 11 de juny, es realitzarà a Castellbell i el Vilar. Un professional de cada estament ha explicat la seva part de manera senzilla. La sessió va ser molt dinàmica i amb molta participació dels assistents.

Hem comptat amb la Sra. Badia, mediadora del Consell Comarcal que ha fet la traducció per facilitar el desenvolupament de la xerrada.

Aquesta entrada ha esta publicada en Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Ajuntament de Monistrol de Montserrat, Comunitat magrebí, Eap Montserrat, Salut Comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.