Cat@Salut La Meva Salut

La meva salutEl Cat@Salut La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible de consulta que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i utilitzar-la d’una forma segura i confidencial, a més de facilitar-li la realització de tràmits electrònics.

Les persones majors d’edat, per mitjà de la Cat@Salut La Meva Salut, poden accedir a les dades i a la informació més rellevant sobre la seva salut. Accés a Cat@Salut La Meva Salut.

Objectius

El Cat@Salut La Meva Salut té els objectius següents:

 • Afavorir la participació i la coresponsabilitat dels ciutadans en la prevenció i cura de la pròpia salut.
 • Esdevenir un espai on els ciutadans interactuïn en línia, mitjançant el seu ordinador o altres dispositius mòbils, amb el Departament de Salut, els seus organismes i les entitats proveïdores (hospitals, centres d’atenció primària, etc.).
 • Ser un projecte en contínua evolució per a l’adopció de millores que posin a l’abast de la ciutadania informacions i funcionalitats per tenir cura de la seva salut.

Beneficis

El Cat@Salut La Meva Salut ofereix els beneficis següents:

 • Accés de manera senzilla, intuïtiva, segura i confidencial a la informació personal de salut, tot garantint els drets de la ciutadania.
 • Disposició de la informació clínica personal, ordenada i classificada en un espai digital sense la necessitat d’haver de guardar informes i documents a casa.
 • Accessibilitat a la informació des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, mitjançant una pàgina web.
 • Possibilitat que el pacient pugui facilitar aquesta informació a altres professionals sanitaris que hagin de prestar-li assistència.
 • Realització de tràmits digitals amb el sistema de salut.

Què hi trobaré

El Cat@Salut La Meva Salut conté la informació generada durant els actes assistencials que hagin tingut lloc en algun dels centres que formen part del Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT). Aquesta informació ha de ser publicada pels centres al canal per tal que els pacients la puguin visualitzar i consultar.

Entre la informació i els serveis als quals els ciutadans poden accedir cal destacar:

 • Les dades de salut més rellevants publicades pels centres proveïdors d’atenció sanitària i contingudes a la història clínica compartida a Catalunya.
 • El pla de medicació vigent de la recepta electrònica.
 • Les vacunes administrades.
 • Els diagnòstics.
 • Els  informes clínics (urgències, ingressos, atenció ambulatòria).
 • Els resultats de les proves i les exploracions complementàries generades en l’atenció mèdica.
 • La realització de gestions, de forma personalitzada, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya.

Qui i com pot accedir-hi

El Cat@Salut La Meva Salut és accessible per als ciutadans i ciutadanes majors d’edat, amb targeta sanitària individual (TSI) i un certificat digital. Per facilitar l’accés, des de l’1 d’octubre de 2014, a 33 centres d’atenció primària (CAP) d’arreu del país ja es pot demanar una contrasenya.

El certificat digital és un document electrònic que garanteix la seguretat i confidencialitat en l’accessibilitat a les dades. Els certificats digitals admesos actualment són:

Per accedir al canal personal de salut, heu d’introduir el codi d’identificació personal (CIP) que figura a la vostra TSI.

Important: aquest projecte està en fase d’evolució. Els centres que formen part del Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT) hi estan introduint les dades i la informació de manera progressiva. En conseqüència, és possible que no trobeu disponibles totes les dades del vostre historial clínic, atès que aquestes s’aniran incorporant a mesura que siguin facilitades pels centres.

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre la carpeta personal de salut podeu contactar amb 061 CatSalut Respon.

 Imatge i font: TicSalut

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en CatSalut, Generalitat de Catalunya, La Meva Salut, TIC Salut i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cat@Salut La Meva Salut

 1. Retroenllaç: Vacuneu-vos contra la grip | EAP Montserrat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s