Seguretat a la platja i a la piscina

nedadorL’arribada del bon temps afavoreix el bany a la platja o a la piscina. Tot i que és una activitat saludable, pot comportar alguns riscos que cal prevenir, com les lesions per caigudes o relliscades i els ofegaments. Per evitar-los, és convenient que ensenyeu els infants a nedar, que us assegureu que una persona adulta responsable vetlli constantment per la seva seguretat mentre es banyin o juguin a prop de l’aigua i que seguiu altres recomanacions de seguretat.

 

Cal que els infants i les persones adultes responsables de tenir-ne cura siguin conscients dels perills que poden trobar durant les activitats d’oci a l’aigua  i que coneguin les conductes de seguretat que han d’adoptar per evitar-les.
Més informació->

Les piscines

Per gaudir de les piscines d’ús públic cal respectar un conjunt de normes d’higiene  i de seguretat que garanteixen unes condicions sanitàries òptimes, promouen la bona convivència de les persones usuàries i ajuden a prevenir accidents i lesions.
Més informació->

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Canal Salut, Consells per a l'estiu, Eap Montserrat, Informació a la Ciutadania. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.