El proper 31 de gener presentació del Programa Pacient Expert a Vacasisses

PacientexpertEl proper 31 de gener a les 10 del matí, es durà a terme, a la sala del Centre Cívic “La Fabrica” la presentació del Programa Pacient Expert Catalunya a l’àrea de Vacarisses, Coordinat per la Carme Boix de la Casa, de l’Àrea d’activitats de processos d’atenció d’infermeria (GTCC) i en col·laboració amb l’Ajuntament de Vacarisses. Aquest programa pretén educar als pacients crònics per conviure amb la seva malaltia i guanyar a la vegada en qualitat de vida.

El programa està estructurat en nou sessions, una a la setmana, d’una hora i mitja de durada, al llarg de dos mesos i mig, aproximadament.

Les sessions, les conduirà el pacient expert (PE), Sr. Jaume Aviles Palau, el qual, va col·laborar amb nosaltres a l’anterior edició de Monistrol de Montserrat i que prèviament havia rebut formació i assessorament per part de la Coordinadora de la Salut Comunitària de l’ABS Montserrat, Gemma Ubach Mas, i la Referent del Programa Pacient Expert Catalunya a l’ABS Montserrat, M. Jesus Triviño Martin. Durant tot el programa rebrà el suport i la retroalimentació (feedback) de les persones que observen el programa.

Sessions i Objectius

ppe_catalunya_cat20baixa

Aquesta entrada ha esta publicada en Ajuntament de Vacarisses, Diabetis Mellitus Tipus 2, Notícies, Programa Pacient Expert, Salut Comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.